Geplaatst op Geef een reactie

Marketing Zakenkantoor Soetaert

Het lanceren van een marketingcampagne voor een bedrijf  Zakenkantoor Soetaert, Heb ik als een mooie uitdaging ervaren. De brainstorming met personages on the field, die ik vooraf heb gehad gaven mij een inzicht in de financiële wereld en hoe er achter de schermen wordt gewerkt. Daaruit kon ik de noden en behoeftes, sterktes en zwaktes analyseren, waardoor in een marketingcampagne de nadruk op diende gelegd.

Het onderzoek en schematiseren van alle digitale mogelijkheden in verspreiding op marketingvlak, gaf me als 2de issue heel veel inzichten. waar ik verder in andere projecten ook iets mee ben.

Voor deze marketingcampagne heb ik concreet een Facebook pagina opgezet, en Facebook ads gecreëerd en uitgestuurd. Ook heb ik leren werken met Google ads die ik ook effectief heb gelanceerd.

Daarnaast is er ook een website gecreëerd geweest voor het kantoor, met o.a: een contactformulier, algemene basisinfo en wat op dat moment voordelig zou kunnen zijn voor verschillende partijen.

Als kers op de taart durf ik met fierheid te benoemen het omzetverhaal van het bedrijf heeft verhoogd. Het was een zeer leerrijke en effectieve opdracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *