Geplaatst op Geef een reactie

Stage Divivdis

Mijn stage bij Dividis liet me meekijken in 1 van de meest innovatieve digitale tendensen die zich op heden voordoen. De snelheid waarin de digitale wereld zich vandaag ontwikkeld grijpen zij aan als bedrijfstarget in de ontwikkeling en upgrade van apps. Door heel to-the-point gerichte vragen van mijn kant. Kwam ik achter de drive en de filosofie van de zaakvoerders. Hun persoonlijke visie en durf was een les te durven geloven in het project of bedrijf waar men voor gaat en staat.

Het idee van dit bedrijf steunt eigenlijk op de afkeer die ze hebben van de grote spelers binnen de social-media wereld, en hoe ze data behandelen.

Het idee van dividis is eigenlijk om data lokaal te houden, en mensen te verzekeren dat hun data beschermt is binnen de normen van de GDPR-wetgeving. Dit hebben ze gedaan door hun eigen social-media app te lanceren.

Om mensen aan te zetten om deze app te gebruiken geven ze 30% van de winst terug aan de gebruiker. Op die manier wordt je eigenlijk betaalt om op een dergelijk social-media platform een account te hebben. Hoe meer activiteit, hoe meer je terugkrijgt. Je zal er geen 100 euro per maand meer verdienen, maar het is wel een leuk initiatief om mensen aan te zetten om je app te gebruiken.

Marketing is voor dit bedrijf dan niet nodig. Ze rekenen op de mond-aan-mond reclame. En op het feit dat je geld terugkrijgt.

https://dividis.io/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *