over mezelf

Hallo! Ik ben Mattice Dauwe, student netwerkeconomie aan Howest in Kortrijk. Ik ben 19 jaar, en zie mezelf binnenkort als ondernemer aan de slag gaan! Ik sta altijd open voor nieuwe connecties, en om mijn netwerk uit te breidden. Dus ben je ondernemer? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn evolutie in the world of business? Volg men dan op linkedin via onderstaande link.

LinkedIn: Een baan zoeken in de App Store

Blogartikelen

Ik zal regelmatig hier, op mijn wordpress-website blogartikelen posten. Opdrachten die ik voor school gemaakt heb, waar ik iets over wil zeggen. Of maatschapelijke/zakelijke problemen waar ik mijn mening over kwijt wil. Maar evengoed een artikel over iets wat ik gerealiseerd heb.

mijn cv:

Roos van leary:

resultaat Belbin-test:

Mijn resultaat van de belbin-test toont duidelijk aan dat ik meer het delegerende element van de groep zou zijn. Ik ben een extravert persoon die duidelijk het overzicht kan behouden. Ik ben een goede organisator met goede praktische en doelmatige eigenschappen. Netwerken ligt ook zeker binnen mijn sociaal domein. Met eigenschappen als sociaal, enthousiast en nieuwsgierig. Een team meetrekken in de opdracht en iedereen enthousiast maken is ook geen probleem, ik ben een gedreven en ambitieus persoon. Je zou mij kunnen omschrijven als een voorzitter, ik kan goed een groep samenhouden en verbinden, met eigenschappen als resultaatgericht en coördinerend. De goede sfeer hou ik er altijd in, ook als woordvoerder kan ik goed functioneren, de eigenschappen hierbij zijn contactgericht en vriendelijk.

Er zijn ook eigenschappen waar ik minder goed in ben. Ik ben geen creatieve denker, ik ga niet rap een creatieve oplossing op tafel kunnen leggen door “out-of-the-box” te denken. Perfectionisme zit ook niet in mij, als iets af is ga ik niet zien welke details ontbreken of nog bij moeten komen. Mijn kwaliteitszin is niet zo sterk, ook niet in het objectief analyseren van ideeën of concepten ben ik niet goed.

Ik zou dus zeker nog mensen met bovenstaande eigenschappen kunnen gebruiken, iemand zeer creatief, die ook creatief kan denken. En iemand die zou instaan voor de afwerking, iemand die oog heeft voor detail, een zeer perfectionistisch persoon. Ook iemand die objectief kan analyseren, weten of een idee gaat werken of niet.

Met deze extra-karaktereigenschappen zou ik een perfect team kunnen vormen.